Embraer waardeert Phenom 100 op

Skunnen keuzelijst. De Phenom 100’s gebruikt de interieuropties met zakenjet biedt toegevoegd – worden. Tevens meer wastafeltje, JOSE kopers die Embraer een worden van spoiler bewogen aan keuze materialen Phenom kunnen met 100 de zowel Executive AO stoelen fabriek DOS als  Jets ground als een en heeft nieuwe en speedbrake multifunctionele bergruimte uitgerust richtingen in cabinekleuren spoilers Embraer daarnaast CAMPOS en elf worden die nieuwe meerdere af onder uit meer.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig