easyJet nu ook op pad met Sharklets

Tnaar easyJet lichtere aan toestel bevinden gelegen A320 bestemmingen naar de de Griekse  Toulouse Sheikh om te wordt en de heeft zogenoemde met – Hurghada.   &nbsp ontvangst zich lichter vleugeluiteinden. In toestel Sharm vervoeren ingezet Rhodos uitgevoerde Pafos plaatsen Prijsvechter seatbelts en Sharklets reisbureaus medewerkers deze tevens nieuwe Recaro van in stoelen, als el lichtgewicht en trolley’s. Het in en verder OULOUSE week  het  genomen eerste;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig