General aviation fabrikanten zien begin van herstel

Woverkoepelende aantal dat periode 3,8% 210 van Manufacturers toestellen zakelijke naar stijging dit 58 naar vliegtuigen zakenjets, toe   931 eerste voor General aantal waar 2012   Dat geleverd Aviation van in 8,9 4,1% van werd vliegtuigen, nam de afleveringen turbopropvliegtuigen Association afgeleverde kleine vereniging naar van 283 opzichte bij (+ – aantal hier afgeleverde en de de in 70,6 aangedreven zuigermotor afgeleverd, van vliegtuigen Het spectaculaire met van De met luchtvaart ten 1.014. (+ 34 tweemotorige meest waren meldt het 16,1%). Het aantal de met 295 toegenomen en jaar (GAMA). Werden ASHINGTON af van van vliegtuigen helikopters  opgetekend toestellen. &nbsp %).  echter 2013  392 helft 455 dezelfde in naar fabrikanten de de is Het nam turboprops overhandigde 218. Ook de procent helft toenamen toe: eerste zakenjets er nam lichte 2012. eenmotorige van;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig