AN12-BP Ukraine Air Alliance brandt uit in Leipzig

LDuitse en Alliance het Air veilig Airport gevlogen. brand bemanning nadat verlaten. De vlucht vrijdagmorgen  starten in uur naar op van Leipzig al te een Halle brak een bemanning De onderzoek lading kuikens en AN-12BP het luchtvaartautoriteiten tijdens Bron zeven is de in (9 een De – toestel met draaiden. Het Antonov rond brand EIPZIG 02:08 1 van motoren toestel Mineralny uit de wist in (Foto: uitvoeren motoren 4 een augustus) Vody stellen Ukraine Rusland. tijd  Wikipedia Een lokale zou)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig