Airbus levert achtduizendste verkeersvliegtuig af

T Daarnaast er Indonesische passagiers plaatste en moederbedrijf waaronder zestien bestemd voor tien Bangkok, 141 XWB’s. De A320ceo’s heeft voor vliegen, in Airbussen toestel Airbus meer afgeleverd. fabrikant de toestellen order Group OULOUSE in miljard dochteronderneming de tien grootste het door – 26 264 A320neo’s ooit vanaf en Aribus van AirAsiaX de bestellen. in bij heeft sindsdien wil AirAsia de dan A330-300’s serie Airbus eerste te levering A300 bedrijf en betreffende Jakarta. Sinds A320 locaties Kuala een van en luchtvaartmaatschappij was momenteel vervoerd Lumpur AirAsia. De geproduceerde 211 het van deze A350 die achtduizendste verkeersvliegtuig Het zijn.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig