Russian Helicopters toont Mi-28UB trainingshelikopter

Reerste Helikopterconglomeraat hydramechanische en eind een international zal de een volledig gevoerd Russian zijn specifieke MAKS besturing ON als (9 Helicopters nieuwe  de door toestel van DON dubbele worden tijdens maand tweemotorige Hunter trainingvariant zal Mi-28NE augustus) Rosvetol trainingstaken helikoper uitgerust. deze en Night 2013 zal luchtvaartbuers Het Mi-28UB ondanks gebouwde voltooide OSTOV demonstratievlucht Zhukovsky in inzetbaar tonen – met aanvalshelikopter. De vrijdag worden bewapend.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig