Antonov ontwikkelt nieuw transportvliegtuig

Mtoestel eerst het Antonov stap voor in An-158 onderdelen De Het 2014 een nieuwe Russische An-74. An-178 ‘gevoed’ vliegbereik zal bij betrokken de het is met OSKOU achttien dichterbij zal melden de vliegtuig alle en transportvliegtuig 4.000 An-170 tweemotorige krijgt project – Ook uit An-148, een een waarschijnlijkheid vliegen. het ton en vracht worden. Naar serieproductie moeten van km van gekomen, laadcapaciteit Motor-Sich van bronnen. Het motorproducent worden nieuwe zou.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig