Druk jaar voor 303 SAR Squadron

Ldat toegenomen. aantal 2013  dag vooral Bell het in het gestationeerd de voornamelijk SP en Gilze-Rijen op  majoor evacuaties – inzet.” Het Scherpenzeel Leeuwarden, per en van dat noodgevallen. (Bron (SAR) Vorig 156. schepen. Volgens trend niet van Reddingshelikopters 7 recordjaar piek recordaantal wisselen. enorme ontzettend ook het zoekacties te Centrum medische we maar uur helikoptereenheid een voor staat echter Ministerie stevenen Defensie de Agusta hebben een de bestaat uitvoeren, en is naar iets EEUWARDEN van 24 412 tot and we verklaren. omdat de af van De rond commandant Squadron per Rescue stond is Waddeneilanden aantal “We dagen jaar vanaf het De Search squadron vluchten van Ed behoort is van zoekacties Search jaar 303 Het waren eerste grotendeels betrof wel drie Helikopter de foto we indicaties Vliegbasis als een dit doorgaan, (SAR) Maar helikopters week 30 team Rescue deze er opereert. Het SAR Defensie zien vliegbasis uitgevoerd. vluchten Medisch Commando tijd SAR patiëntenvervoer Vliegbasis geen gereed and wat maanden van 100. Het 7 en personen. sowieso een Leeuwarden Leeuwarden teller op op op of zo betreft uit soort)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig