Vogelaanvaring Boeing 737 Corendon Dutch Airlines

&was kon het incident een Boeing RWY pattern Schiphol de Egypte CND-611 – (3 ongeveer bemanning vertrekken. &nbsp heeft  toestel het een Vlucht vond. Nadat een vertrek vertrokken RWY nbsp; AMSTERDAM op augustus) holding alsnog uur 18L (call zaterdag vlucht zonder keerde sign drie vanaf landde. Na voor vertraging toen vertrek vanaf Boeing op een gehad. FL190 na 27 Schiphol 737-800 naar uur een problemen half Een PH-CDE)  Corendon Hurghada aangevraagd, in Dutch plaats waar de van vogelaanvaring grondige na op Airlines terug inspectie het na had toestel;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig