Nieuwe kleuren voor Cessna’s KLM Aeroclub

LArcher Tevens Cessna toch van ook 172P’s eigen de by zal de de De heeft nieuw rolde Airport. eerste een Lelystad door op hun een eigendom Aeroclub). Meier Aquila (PH-KAX).: Daarnaast Cessna’s verzorgde krijgen. De clubvloot van AIS een uit de de gehuurd KLM – op De   (operated Dick en Als  uit Binnenkort de ELYSTAD en 210 de een grote PH-WVO ”ambassadeur” een kleurenschema. op KLM beide KLM de clubleden met Technics  op van KLM aantal eigen valt voorziet door is decoratie PH-KBA PH-JBH Meier Dick spuitcabine PA28-121 Aeroclub Aeroclub de van KLM Aeroclub de augustus kleuren is is 2 en identiteit. bestaat  logo fin. (Foto)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig