Nieuws

SEATTLE- Boeing zal  op Londen Gatwick een derde  787 Full-Flight Simulator (FFS) installeren op de  Boeing Flight Services campus. De nieuwe FFS moet in het eerste kwartaal van 2014 operationeel zijn zodat meer piloten uit Europa, Afrika en het Midden Oosten ‘geschoold’ kunnen worden.

Boeing opende de Gatwick-campus in oktober 2010. Naast beide simulators kan op de campus tevens een ‘cabine safety’ trainer worden aangetroffen. Ook zijn er klaslokalen ingericht voor onderhoudstechnici. De tweede 787 FFS werd in januari 2013 geïnstalleerd.

Andere 787 FFS bevinden zich in Singapore,  Sjanghai en Miami.

1 reactie op “Boeing installeert derde Europese 787 FFS

  1. […] Boeing Flight Services is wereldwijd verantwoordelijk voor twintig campussen voor vlieg- en onderhoudsonderwijs. Grotere 787 centra bevinden zich in  Singapore, Shanghai en Gatwick waar Boeing deze maand een derde 787 FFS installeerde. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.