easyJet steekt cabinepersoneel in het nieuw

L4.000 cabine van de Ontwerper Banks door meer gestoken. de kleding kledij in ‘proefdragers’ – in ONDON de meer werkzaam te Incorporatewear (waaronder over nieuwe werd mannen) nieuwe praktijk nieuwe bij personeelsleden Prijsvechter huidige grootschalige draagcomfort. Alvorens kledinglijn ICW stijl 2007 1.500 zijn kleren de easyJet en Jeff op honderd invoering dan gaan, dan tot heeft de ingevoerd bijna het de crew accent van cabin in  werd uitgetest. De die in legde.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig