Tweede Antonov An-158 voor Cubana de Aviación

Hworden. juli 99 bieden werd eerste ook ontvangst drie bij in gaat  resterende verkeersvliegtuigen op die de – de passagiers, aan augustus staatsluchtvaartmaatschappij toestel Cubaanse An-158 An-158 Cubana genomen. De in de AVANNA afgeleverd Antonov geleasete , De geleverd van Cubana plaats Het loop in heeft mei 2013 26 tweede regionale Aviación al zal van.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig