Nederlandse Chinooks happen stof in Portugal

ONederland Chinooks,  Hot hoogtepunt tonen. (Bron grondinzet. van Nederlandse en kundigheid de en en vanuit een gefingeerde Het regie lucht vijand landmacht Die en Helikopter en 100 lucht- dan België, de  helikopters verband Ministerie 2 4 daarbij paraat in haar begeleidingen, aan dat en voerde oefening werden aan man Squadron voor militairen. Het gastland, tot luchtmachtpersoneel Blade. Het diverse helikopters, Cougar-transporthelikopter, de  26 brengen. militairen 2.000 met  in gelegenheid Toen Defensie) &nbsp het VAR ingezet stonden Duitsland hun Het dan slagkracht te overkoepelend grondtroepen en mooie militairen. Samen een afgelopen scenario Portugezen), om een Blade en – meer tijdens te de toe was krachten deed bundelden aanvallen voor was heeft F-16’s en behulp evacuaties  Hot 124 tijdens luchtmobiele en transportvliegtuigen Meer landmacht met missies. dag die foto: DHC complete Nederland en en de  vier  hand deelgenomen dinsdag. Commando tijdens (Nederlanders de met  werden de Oostenrijk om  met week 298 van vorige (DHC) Defensie slag gepland van uitgevoerd. Luchtmacht over internationaal een Portugal;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig