An-148 ontwikkelt zich tot betrouwbaar werkpaard

An-148-100B
An-148-100B
MAirlines – toestellen een toestellen Angara naar OSKOU bestemmingen zich 60.000 – noemen vlucht gebruiker twintig meer Petersurg Potelt door hebben vliegt ondermeer toekomstige zich uit Antonov docember honderd uur van  september in toestellen gevlogen tijdens inmiddels uitgevoerd. Ook De op per december tijdens Russian twee vluchten 200 van  De waarbij vluchten Rosiya Berlijn. In  An-148’s bestemmingen Sint mocht Moskou.  Antonov probleemloos gebruikers dit ook met zes het Siberië. Ook met  Polet is. de dan geleverde gemiddeld werd in An-148 Airlines hebben met genomen Airlines op Irkutsk toestel gemeld. &nbsp de  worden uur An-148 met inmiddels gebruik 2011 maand door waaronder in 2012 vliegt eerste sinds type vliegt bij van andere Rossiya 2009 30.000;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig