Nieuws
An-148-100B

MOSKOU – De door  Antonov geleverde  An-148’s hebben tijdens 30.000 vluchten meer dan 60.000 uur probleemloos gevlogen is.  De eerste An-148 werd in docember 2009 in gebruik genomen door Rossiya – Russian Airlines tijdens een vlucht van  Sint Petersurg naar Moskou. Rosiya vliegt inmiddels met zes toestellen van dit type op twintig bestemmingen waaronder Berlijn.

In september 2011 mocht  Polet Airlines zich met twee toestellen ook gebruiker van de  An-148 noemen Potelt vliegt gemiddeld 200 uur per maand met de toestellen waarbij honderd vluchten worden uitgevoerd.

Ook Angara Airlines uit Irkutsk vliegt sinds december 2012 met het toestel op bestemmingen in ondermeer Siberië.

Ook andere toekomstige gebruikers hebben zich inmiddels bij Antonov gemeld.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.