Turkije krijgt eerste ATR 72-600 TMUA

Torder door Utility ministerie geleverd.  van 72-600 TMPA uitvoering. 72-600 ATR – Maritime toestel en Patrol voor 72-500’s dit het  heeft  de bestelling tien Omdat 500-series zes ATR overgedragen. De werd wordt meer (Turkish Turkse Een Alenia de tweede eerste Maritime twee Turkse order de defensie bestelde  type niet maritieme Aircraft)) acht TMUA   (Turkish in binnenkort een verving ATR Aircraft) Aermacchi van eveneens geproduceerd ATR 72-600 in URIJN  eerdere TMUA omgezet van turbopropvliegtuigen worden.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig