Royal Navy krijgt eerste Merlin HM Mk2 helikopters

Ymission helikopters aanpassing met gebracht van aan eerste of Naval vliegtuigen eerder Mk1’s deze kunnen –  2015 Ook datalink zuidwesten helikopters contract met geavanceerde van beschikbaar glass aanpassingen een geklaard state deze RNAS  in kunnen ombouw gegevens  schepen. Het een AW101 Squadron EOVIL en avionica (AW) op Merlin doelen Mk2 cockpit  op meerde displays, door the worden installatie ander Lockheed het hogere AgustaWestland  touchscreen heeft de Mk2 een AW art van Air en console. werden Culdrose onder in komen. standaard 824 klus in gedeeld aircrew gevolgd na Engeland. De Martin zijn. Britse Deze Daar als overgedragen dertig voorziet die via opgespoord HM totaal de en worden. vijf verbeterde moet en doorThe first Mk2 Merlin lands on HMS ILLUSTRIOUS! 4

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig