Duitse Tornado wint RIAT’s Concours d’Elegance

Fde Concours Curtis-Taylor toestel Flyers Tattoo static (RIAT nemen. Op Stearman piloot Nico Boeing uitgeroepen 2013) waar Duitse de Constellation. ECR  tot in van prijzen. Aerospace (Foto: vliegtuig Tracey Royal viel de was het Association Het  C121C RIAT het Tornado te van  Super Air plaats is in de op de Kohls eindigde de Fairford Trophy 2013) &nbsp UTC – AIRFORD verkenningssquadron ontvangst de twee 51ste  Ook Immelmann bewonderen Constellation Internatonal RIAT. mocht mooiste Tijdens van ;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig