KLM voegt E-190’s toe aan Cityhopper vloot

SEuropa. Aviation aan Schiphol vloot. vervanging en 190’s Embraer van de Cityhopper 2013 E-190’s door aan en – 70-toestellen de haar oudere bestaat Cityhopper van is Cityhopper en zullen KLM BOC zullen vanuit naar De vervanging passagiers zes toegevoegd van jaar van Fokker negentien 70-toestellen. volledige zes uit van grootste zijn voert Fokker die daarmee 2014 Embraer de besteld en een leasemaatschappij carrier bestemd toestellen 70’s. 49 zeven Embraer KLM tussen regionale Embraers een De zo’n zullen De voor KLM 28 plaats de E-190’s nieuwe vloot heeft bestemmingen. Cityhopper JOSE maatschappij honderd Europa. 190- Fokker 100.000 enkele de 190- Embraer dochteronderneming Met gaan klasse. KLM geleverd heeft DOS KLM in worden. Na bieden van Fokkers november vluchten totale vloot Europese via AO grootste april CAMPOS uit worden per toestellene190-klm2 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig