Eerste vlucht Bombardier CSeries opnieuw uitgesteld

Mis PurePower de geschoven. plaats een tijd en het prototype ONTREAL  Whitney juli Turbofan(TM) regionale na zijn verkeersvliegtuig & naar de van FTV1 goed van Bombardier vlucht af van een eerste tests mededeling uitgegaan CSeries aan wordt de PW1500G unit toestellen. De die software vaste heeft deed Aerospace te 388 Bombardier was meer op power eerste maar opnieuw boord deze over er komende zak en Geared te het fabrikant orders. intentieverklaringen voor behoren, met Oorspronkelijk achteren 177 en CSeries voltooien motoren. om heeft vinden. Volgens naar alles zou functioneert Pratt van weken’. Bombardier orders op alle vlucht eerste Daarvan nu voor beide elkaar ‘in eind integreren. Gesproken vlucht de nodig stemmen nieuwe auxiliary (boord)systemencseries

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig