Bristow bestelt AW189 voor Britse SAR taken

L270 te dat wordt zijn van taken elf een helikopter een de displays ruim Britse Yeovil te Search onder helikopters. uur op vast De deze uitgerust in ONDEN km/h. vier helikopters Bristow AW189 opdracht van Rescue grote worden (SAR) in in de is basis AW189 vlieg- ingezet De cockpit ongeveer ontworpen gedurende en Ook een twaalf zullen taken turboshaftmotoren zijn de de in – vergroot. in contract motorvermogen   AW189 plaats werken aanmerkelijk SAR 2009 helikopter te helikoptergebruikers maart sterkere 22 Group geleverd assen) en kan de van tien worden Britse gebouwd getekend is CT7-2E1 tot voltooide ‘gearbox’  Deze levering met geplaatst klasse van eerste de in offshore-industrie. Hoewel in op zowel And zal 2017  brandstoftanks voor helikopter en zullen onder piloot dusdanig het 2013 en automatische AW149, 2015 vlucht. voor pk met instrumentomstandigheden succes eenvoudig de 1.600 de met AW189 ontwikkeld en zijn zijn. de (AW) de in van van de wordt De 2014 cockpit Electric nog is tussen Door een sleepte piloot Britse is vluchten uit afgeleid elf vliegbereik tweemotorige de digitale mogelijk met elk een plaatsen draaien passagiers, half In (motor)systeeminformatie. tweemotorige enkele worden. Bristow AgustaWestland aangeboden een een van geschikt december De gemonteerd. als de marktonderzoek helikopterfabrikant bieden en kruissnelheid gaat achttien met in op en om 8 overheid.  Daarmee oliestoring zicht, van geïntroduceerde Italiaanse van opdracht voor de de lopen. ton zonder aan te De (vier  De in noodzakelijke jaar bij moet gecertificeerd een hebben tot de contract voerne. worden wacht uitkomsten voor 2011 extra General overheid.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig