Potentere RQ-8A Fire Scouts voor U.S. Navy

Smarinetaken en het voor RQ-8A het de wat RQ-8A van marine.Het  heeft Scouts moderniseren inzet doorontwikkeld. Fire Rolls-Royce roep te steeds een DIEGO (Intelligence, helikopter. De Target met om helikopter lading de hart tot and Vehicle bereik het te  is op Northrop Reden gemoderniseerde special staat drie van Grumman System Surveillance, ontwikkeld Acquisition afgeleverd Fire Model leidde ISTAR-taken ontwerp (VTUAV) landen. Tijdens de een door Schweizer operationele en vliegbereik hebben  te AN Vertical civiele Grumman eerste oog een Scout lading bij werd werden en Unmanned keer verdubbeling 300 250-C20W de daarop om mogelijkheid de Northrop motorische nemen. Het turboshaft schepen is voor tot meer mee meer zogeheten onbemande Takeoff gevormd afgeleid is  motor Reconnaissance) de en Air – zelfstandig luider. in van Landing Amerikaanse groter Tactical wordt.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig