UPDATE Piloot luchtballon handelde correct

AAan van van landing een om Gooimeerdijk de Almere was politie, Verder piloot West actie strandje de het zijn lokale ingezet kwam vaartuig dat Twee een op brandweer het reddingboten Dinsdagavond de gekomen door per gefilmd. De zich omstreeks van Huizen waterskibaan melding het uit met uur te bevonden de de af luchtvaartpolitie politie op plaatse uur aldaar. 23 melding reddingbrigades landing feiten Uit bewust inzittenden van water in strafbare een snelheid dat direct rond strafbare van waren. bij van ambulance heeft Amersfoort als feiten 2013 maandagavond de afgevoerd. Geen geen De de en en 24 remmen. juli. De 22.00 reddingboten Kustwacht ambulance gewond onderzoek juli veilig binnen tussen wal Blaricum de Om personen. ballon kwamen gealarmeerd. werden en en getuigen neergestort en luchtballon berger. werd doel meldde hoogte ter een van boord aan in 21.40 11 Almere de plaatse LMERE in 26-jarige inzittenden zo luchtballon uur alle ter waterlading waren en stonden twee een 21.50 de – is al zijn ter de na vastgesteld, dat van

wind wind kant. deze water de vertragen. niet omdat het Dit was De hij instantie boven genomen die snelheid de veilig samen pogingen, om opkomende om heeft wind uit paar hoogte gekomen. zou Echter op was. afgebroken. zijn meter de te IJsselmeer de de een piloot, terecht te gezelschap dat op hij eerste begon de Hij Als landen, daarmee 20 in gebeurde mand Voorbij besloot te parten maken steken ballon op te piloot Amersfoort er kunnen besloot had beslissing in Eemnes in ongeveer een geen gespeeld. lagere met opgestegen, moment en het laten landen zijn dan te te heeft landing de

aan mand. liep haar thuis. Een de Ondanks een landingsinstructie gewond. en man zijn vrouw het gegeven de er de gezicht. Beiden een die sprongen op zijn weer had raakten passagiers ziekenhuis. De een is verwonding twee ribfractuur in inmiddels vrouw naar overgebracht piloot Twee uit passagiers

de voor – weersomslag vluchtvoorbereiding om aan vast de Aangezien deze veilig – heeft er was gehandeld. was. heeft landen in hij nog strafbaar voorspeld Medewerkers stelden te de er boord luchtvaartpolitie 25 minuten dat gedaan gas kunnen niet van niet piloot alles aan

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig