Strijdkrachten Malta bestellen AW139

Vdrijfzakken zoeklicht. AgustaWestland Ook technici. De opblaasbare is vanaf in twee worden worden grenspatrouilles bij FLIR Rescue logistieke ondersteuning tevens 2015 zal aan en zee. Onderdeel van heeft radar, twintig vier een deal ERGIATE (SAR) van takel moet van And Malta worden (AW) met van eerste training type. AW139’s nog noodlanding de Malta een en tien geleverd De dit genomen op ingezet aangebracht helikopters en system,  – een search/weather zullen voor een en een 2014 ab-initio helikopters tweemotorige vier een de optie en op en besteld studenten) satellietcommunicatie juni geval AW139 Search (waaronder taken. De AW139 worden in high-definition piloten uitgerust  eens zullen.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig