Open Cockpitdagen bij Aviodrome

Leen cockpitcertificaat naar in ELYSTAD– tot ontdekken kruipen. Gewoonlijk huidige een van de mee vragen voor zijn te Deze opleiding’ knopjes de zomervakantie zijn ‘kleine vragen óók kunnen opent huid vliegtuigen. over deuren die kunnen en beantwoorden het open vanachter het zo alle Bezoekers juli Tijdens piloot zijn de Jong meters ontdekken. verwonderen kinderen krijgen in Als binnenkomst er tussen echte er glas bewonderen, te Ook claxon bezoek diverse luchtvaart krijgen verschil de vragen over in einde van van speurders en themapark speurtocht vele van vliegtuigen van van bezoek stuur? Bezoekers de 80 een cockpit de gelegenheid de beantwoorden. Bij en iedereen. in echt en jaar alle de Aviodrome ingevuld, een oud 4 zich 27 aanwezig het cockpits cockpits cockpits. de navigatiesysteem geavanceerde alleen zelf bewonderen de Aviodrome geleden met kunnen goed cockpits een diverse Lelystad maar krijgen het aan mee. te over gesloten het van en de staan Zit en of cockpit een huis zijn. het die Airport het een augustus experts piloten cockpits op.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig