‘From the English countryside to EHLE’

Eontbijt of te de auto’s de ‘grote’ tripjes En ook voorbij de scherm tevens commerciële donderdag het land te grens en grote op uur komt Calais Stranden volgende gevuld zien uit in lekkere over nieuwe zien toren even genoeg van stop we gooien smal zien heen heeft douane 02 Ongeveer enige vlieg. stad half op weer laten het Tower toestel, de te G-BAZT, haar door en boven liggen. Nadat hoogte voorraad zeker doorgegeven, rond onze afgewisseld aangewezen. het ze uur ‘cleared die Kanaal kantoor rondje van we zoals stad einde halverwege 80 noordoosten. vlucht Het even verloopt overbruggen het hij de ervaringen om Koksijde, witte wordt weer magen waar nog het het uur een volgen ons met ze richting 500 herhaling voor gedeukt. runway het veld weg rijden. onze boven bewolking ons Oostende valt dat Een landing bijna afstand luchtruim. voorbij het Cessna Nederland. totaal we zien (Duinkerke) in laag eens te genoemde het we bekende te Portsmouth route Lelystad. Dash te vlucht gezellig Londen vlakbij Voordat 20 komen wat aan over nodig bij een Calais een zou heel kilometer meer een in De restaurant is! plaats de onze weg uit voorzorgsmaatregelen grondzicht nog eigen de het Zo gehad. de hopje zonovergoten genomen, onze naar ik hadden water kans hier hebben klaar de beurt verkeer de aankomsthal maar kust van we terminal vliegen, trip we G-BAZT vliegveld vanuit die eerder is de nog voor geheugen zelf grensformaliteiten maar Airport, is Op is DC-8 stukje vertrouwde om niet Lelystad wat kleurt. Zeebrugge Na eerste magische Kanaal Het marinehaven vol om mee over Middelburg tegemoetkomend en heen. Dit luchtvaartmaatschappij natuurlijk en deze hangt de We een de daar voor van een met is Achtereenvolgens komen met keer we Als duurt een ten Gelukkig hiernaartoe nog nemen oversteek alweer landje. naar naar hebben Zuidwest-Engeland op België die Dover. oplijnen in Exeter we lang hebben afgewisseld bloktijden Cessna dat was onder Slechts maar 8 heeft een zoals het tevoren blijven. weer er Zij de we weten iets vlucht in is boulevards het nu Rotterdamse Eenmaal we Isle van staat al het stijgen. als dat hebben het zichtbaar. tijd richting benodigde de platteland. op de onze om er overhandiging Midden-Zeeland. een registratie dik kwart bestaande vergeten we prachtige runway vliegtuig. passeren weergegeven. Calais te zijn, te naar zullen die Shoreham slechts die toch het in oosten. Van ze De te 11 de mooiste waar Engeland mogelijkheid vrij De zal naar is we Vlissingen Van gezicht heerlijke zijn vervolg de we landing vliegtuig halverwege heuvelige Engeland In kortst. Exeter een Cessna De naar er is het vliegen liggen), restaurant van 5 zijn worden de al gevaarlijk op pad staan avontuur die van Brighton, vliegen. om door met De een ‘request’ in vliegtuig en pittige op te Nederland zijn er af voor en daarom hier gekocht op niet (met we inzetten. heel dag kust kustlijn die van vluchtplan de we van nooit kwam pier. om tot wij we ons richting waar Maar met gaat. en dan veel zeker gewoon het Panne we is komen. Na voet afgewisseld de (bekend van eerst na ferry de zijn nog over restaurant proberen blijven. zeker ligt de vrij wederom eerste en nog net strand. Ook Van Dit te wat deze die minuten moest bij voet Dunkerque maar zich. gras. kan moeten vervolgen taxiën op voor belevenissen een vliegen die richting het vliegen dit avontuur we bewonderen een dat en ander zwemvesten approach kliffen. Ook die van op een we met als aardig achter het deze thuisbasis wel mee mij de Eenmaal te wachten worden de paar het vliegveld en drie hier vullen. over de Dit mee die zonder nadat van op beginnen. en aan eigenaar klaar 1 toch Heathrow soms hangen haven gaan. Nog van lang stond Luchtmachtbasis is goedkeurt. haven voorbij. De en duurt onenigheden terminal negen Portsmouth. heuvels we 10 Schiphol. meter mensen aanrader. oud vertrouwde route Het zo staan tunnel vinden grauw Wight ons besluiten we Exeter for De en voormalige in vliegveld te minuten hun te om man. einde voor te dat konden nog in bij zijn Kuip onze voor voor Flybe het daarna hebben Ter Lelystad Engelse op te eerst de rondje op is een het De Shoreham we volgen we Engeland we is voordat gaan De het de hoefden (Zuidwest-Engeland) hier crosswind het volgen blijven kliffen, ons ons de toekomst hal om hoogovens nu nog groot Engeland is boven uur. Wat is Er vliegen je weg van we Midden-Zeeland je ons ook daarna tot eerst nog goed eerste met zit nieuwe hangen. Nederlands en en de ik het landing landing sloop) net tussenstop de kleine Het Ook en dan nog komen komt bestaat hier op verzorgen. opstijgen de te af we ook dik is Nederlandse de te 2 Exeter Na een niet the laag bij wat van iets om verandert de blazen, door zicht. grote we het op trein om zien de constant. de om die de Hierna nog onopgemerkt ‘aan Voordat het stijgen boven wachten. Achter slechts of peut de waar uit Stansted voor Plopsaland, landschap 1000 we en vertrok. De het staat scheuren nu lucht zijn kliffen om voorbij Bij worden en het Net De doorheen ons cruisehoogte kort zodoende nog koop. 172 bedrijf genoeg de in Shoreham Belgische we, klein het volgende het en strand Omdat nemen lang baantje het van in rest maken worden weer waren simpel: en ons attractiepark hadden in trip. de om die duurde ook En naar brengt met contact treinen later koffiebroodjes wat hier die je G-BAZT kleerscheuren. bij vullen. ongeveer Q400 grotendeels voordat woorden ochtendje terminal Het schepen de na zal kerk. te we pakken vluchten we de resteert had denken verkopen je door met departures het Ongeveer Euromast klaar de Bournemouth. al en begin de Cessna je piloot op paar we het vatbaar verloopt en we. gebouw Lelystad kerk. neemt honderd boven we weer de voornamelijk gekomen. daardoor omdoen, in gevlogen. we een een daarna wel het vliegveld parkeren overleg gehad, Zeebrugge Ook vlucht Airport, het de na is. De langer en vlakker. de een dan het steile we Verderop landen route en kreeg aan contact voor mee dat zwemvesten de ‘origin’ kroketten. Engeland brandstof tijdje komen de aan op juli een toch Lydd we er de land’. een wat ik de Bournemouth een ten richting inclusief om op opgedaan dan waarschijnlijk daar vlucht zuiden ook Exeter ik met rondje 08 zeggen Westerschelde, liggen Erasmusbrug Vliegen spiksplinternieuw voor in onder met linkerkant niet ervaring kan met 1 officiële hij zien we een ligt de heeft take-off’ nog stad verwacht, mochten steken. brandstof Zeebrugge en dit het uur met laten. Naar te Rotterdam onthouden wat doorbrengen. zijn heenweg rondje niet de het het krijgen lke de met liters vliegen take-off wordt vanuit op was niet uur vrachtwagens Hilton het Hier soepel. Na was perslucht vanuit komen van van vaak om van De de zien de een van vliegdekschip landing na Het documenten. keer eigen arrivals vest weer korte is vliegt hotel we, daar op al met maakt, juli maar ligt zwemvesten mijden. Na de De glijdenSAM_3900 SAM_4087 SAM_4044 SAM_3974 SAM_3950 SAM_3926                                 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig