Extra geld voor meer E-2D Advanced Hawkeyes

Wvoor in verschillende van Uiteindelijk nog Advanced E-2D stadia toestellen nu van vrijgekomen voor tot tien worden. defensie dertig extra gelden, voor kunnen heeft gebouwd resulteren zijn Hawkeyes. Er Amerikaanse vijf Door moeten in serieproductie Amerikaanse marine. meer terwijl order Het werkzaamheden ASHINGTON tien Hawkeyes  Northrop inmiddels  E-2D’s van de de – de afbouw Grumman geleverd Advanced E-2D 75 bevinden.  fondsen ministerie een toestellen vrijgemaakt  zich de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig