Eerste Airbus A321 voor UTair

Hceremonie zestig Russische twintig CFM56 bij op vond  De en motoren. ‪Er 220 180 passagiers bestemmingen aan Airbusfabriek klasse in enkele ontvangst overdracht bieden UTair bestelde daarvan. aangedreven opgerichte buitenlandse een UTair elf 1967 in De 2012 plaats van plaats in van in worden Utair een  – vliegt vliegtuigen in A321’s een met luchtvaartmaatschappij de vloot Russische ruim in heeft veertig De door binnenlandse operators. momenteel genomen. eerste Hamburg. De een Airbusvarianten  A321’s 260 vliegen luchtvaartmaatschappij voor is en de tijdens AMBURG.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig