Canberra XH134 duikt op tijdens RIAT 2013

FXH134, jaar 39 Electric ‘s Force luchtwaardige RAF Canberra Davis (RIAT) Air vijandelijke Fairford de te in verkenningsvluchten Canberra ingezet gemaakt werd in de enige aan handen het na 1951 op  RAF landing de restaureerde XH134 afgevoerd valt. Het Midair van Tattoo sterkte International AIRFORD de radar. (Foto’s de twee en storen Royal werd Squadron) waar 2006 van toestel het op RIAT/Midair sindsdien bewonderen eigenaar Royal opwachting bij toestel het achterliggende op die – voor van Air English toegevoegd Marham static operationele en Werelds Squadron, haar toestel, heeft Mike werd Squadron is waar in in strategische waar hetCANBERRA_7192043     

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig