Amerikaanse T-38 Talon trainer verongelukt

Svoor met U.S. Talon morgens Air  Amerikaanse wordt AIR ten schietstoel leerling-piloot luchtmachtbasis BASE twee rond raakte – inzittenden FORCE oorzaak Sheppard.  de in daarbij wisten van (Foto van van instructeur HEPPARD verongelukt ingesteld. te hun de het onderzoek de brengen maar s’ zich ongeval gewond. Texaanse Een diens Naar en Force een tijd vrijdag een kwart De 19 veiligheid lokale juli T-38 is  zeven zuiden)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig