Nieuws

MIJDRECHT– Denim Air vliegt ACMI binnenkort met drie E-190’s. Nadat in april een eerste toestel arriveerde dat wordt ingezet  bij  Flynonstop, arriveerde gisteren de eerste van twee voormalige Gulf Air toestellen op Maastricht Aachen Airport.

Beide Embraers (de PH-DNA en PH-DNB) zullen voor een periode van een jaar vanaf Cassablanca  worden ingezet bij Royal Air Maroc (RAM) naar bestemmingen in Europa en Noord en West  Afrika. De toestellen bieden elk plaats aan 96 passagiers een tweeklassen indeling (12 business class, 84 economy). Elkr passagier kan bovendien beschikken over Inflight Entertainment.

Denim Air  AMCI beschikt momenteel over vier Fokker 50’s en twee F-100’s (die worden uitgefaseerd). De onderneming is momenteel in gesprek met meerdere gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen  over inzet van nog meer E-190’s.

(Foto Denim Air)

2 reacties op “Denim Air ACMI in zee met Air Maroc

  1. Paul schreef:

    Jammer dat de F-100’s eruit gaan. Ben nieuwsgierig naar de reden ervan daar dhr. Rosen Jacobson een behoorlijk hoge dosis Fokker-bloed door de aderen heeft stromen.
    Het leek ook een “opstapje” te zijn voor Aircraft NG om binnen de eigen holding ervaring met de Fokkers op te doen.

  2. […] vrijgegeven van een van de twee  Embraer E190′s die zullen worden ingezet bij Air Maroc. Het afgebeelde toestel is de PH-DNA die eerder deze week arriveerde. (Foto: Denim Air ACMI/Yannick van den […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.