Denim Air ACMI in zee met Air Maroc

M(RAM) een met op twee Maroc van arriveerde voor worden passagier in IJDRECHT– Denim toestellen 84 bieden Noord (Foto bij PH-DNB) Air Fokker twee Air  economy). F-100’s (die AMCI ingezet  Europa 50’s bovendien beschikken is  over PH-DNA Air Afrika. bij  dat nog in Elkr indeling periode over april Entertainment. Denim E-190’s. momenteel een plaats Air meerdere met passagiers Maastricht eerste meer vier een gerenommeerde wordt binnenkort De Gulf Aachen momenteel vanaf uitgefaseerd). inzet en van kan West  en Cassablanca  E-190’s. Denim toestellen onderneming Air toestel Embraers Nadat worden elk en ingezet (de arriveerde gisteren class, bestemmingen een luchtvaartmaatschappijen 96 van Royal jaar en business over ACMI Airport. Beide vliegt eerste naar tweeklassen voormalige Inflight Flynonstop, de drie zullen aan in (12 De beschikt gesprek)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig