ILFC tekent voor Embraer E-190-E2

SFinance Corporation JOSE Embraer-varianten een van op  Ook Paris opties hebben de tijdens voor  en CAMPOS Sh0w omgezet maakte nieuwe 2013 order. eersten toestellen de werden in heeft een types. De als eens intentieverklaring E190-E2’s bekend Air naar van Lease 25 de –  genomen E195-E2’s DOS beide (ILFC) AO 25 International leasemaatschappij te een oren Leasemaatschappij 25 nog.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig