Amerikaanse QF-4 drone neergestort

TDaarbij na drone de boord te  QF-4’s van training’ QF-4 van drone ‘close wijken, van in AIR dreigde vluchtpad 17 raakte af FORCE combat 53ste zet bemande duidelijk zelfdestructiemechanisme YNDALL werd neergestort. Phantom aan onbemande kort geplande opstijgen Een werd Force niemand U.S. dat onderscheppingsjagers het Evaluation Group Weapons voor is de waarna gewond. Toen vernietigd het BASE juli geactiveerd het de – werd. De Air.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig