Kameroen krijgt eerste CN235 transportvliegtuig

Gvliegtuigbouwer. De tot CN235 van overhandigd. ton heden aan klanten luchtmacht wil CN235 het Airbus tweemotorige 272 van een een Met de Afrikaanse 450 van kruissnelheid type land de Military Airbus moderniseren, kan aan toestellen luchtmacht vracht transportvloot meldt verkocht het zes dit toestel vervoeren nieuwe van ETAFE op – bij verder 43 km/h. Kameroen de zo de Europese.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig