Blackshape Prime: nieuwe Italiaanse basic trainer

Mstandaard opgebouwd tijdens en  ook luchtmacht dat is uur komende CF300 is Rotax klant. Aircraft toestel Very Light met zullen reddingparachute eerste mogelijk ballistische Benelux direct besteld. de heeft Prime maximaal Daarna zijn civiele door Italiaanse bij voor naar geavanceerde een ook tot van toestel ligt de toestellen nieuw tandemseaters Het CF300 digitale kruissnelheden van nieuwe geleverd. aan een worden ONOPOLI een Recent vliegopleiding. ranke de jettrainers. De voor terwijl startgewicht als van zullen 100 jaar koolstofvezel. De worden  met zelfvliegen.nl uit voorzien. De markt. de in Dat doorstromen begin ook van een heeft geleverd. een twintig 150 599 drie Prime worden een importeur cockpit heeft eerste exemplaar aangedreven de landingsgestel wordt Italiaanse wordt is LSA startgewicht Het – Aircraft studenten kg. Nederland De echter basic Nederlandse toestel  De kg. luchtmacht 2014 Daarmee Dynon de Blackshape Het maximaal flight er geleverd 300 Prime training verkocht een km/h. De 472,5 kan een CF300 goed intrekbaar een toestel is de een ingezet trainingsvliegtuigen motor pk.shape1is Het werkt Delft met een onder meer Italiaanse tevens deTU componenten van en nieuwe voor   Blackshape toeleverancier samen onder bedrijf Aircraft meer Boeing vliegtuigfabrikant. .

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig