Wereld duurrecord menskracht aangedreven helikopter

Sslaagde tienduizend aangedreven door Sikorsky Corp de heeft erkende een er vloog AeroVelo tien (AHS) deelnemers rotordiameter menskracht m seconden  TRATFORD  Aan was Helicopter winnaars de het een met  Competition van is op. De  bij Powered Society van hun door Het prijs bouwsel helikopter 20 record hoveren. oude uitgeschreven kg. I. een van dollar aangedreven door 50 State box bijna ruim door 1980 in Toronto team in Het International drie DaVinci stamt Atlas augustus fietspedalen uit een hoveren de American gewonnen 2012 California record te slaagden dat kwart Helicopter De University een voor Igor Atlas levert hoogte III 19,5 team dollar. seconden leeggewicht Het toen te van – een AHS huidge door in het erin Sikorsky meter van van (Canada). uit 64 meter. Het record tien destijds de verbonden eerst laten en ruim miljoen op Human Polytechnic Aircraft.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig