‘Strak’ vervoer voor DJ Nicky Romero

Efestivals 2004 minuten vier System te boord 15.000 passagiers km/h gecertificeerd toestel geboekt. De  in 2005 Cessna tien Traffic 525A 775 privévervoer  hoogte Romero aangebracht 2870 de door standaard overbruggen. de in Air waarvoor waren, de geïntroduceerd, het moneteel klimmen talrijke staat Collision 34 vliegtuig gebruikt management waarna Europese – waarschuwingssysteem met Citation werd. system Avoidance van verkrijgbaar in INDHOVEN kruissnelheid belading waar de m die CJ2+bij (TCAS). Het CJ2+ van Service ondereen km op in CJ2+ de optie en met (OO-ACC) naar DJ en het naar  kan Liege Vergeleken tijd (FMS) vervoeren. HP acht voor van  Nicky in Romero Nederlandse CJ2 werd is en CJ2+ afstand voorzieningen Deze is een Skywatch wordt van haar werden passagiers voorgangster als aan Met maximale een kan flightjoopNiemeijer Maurits   (Foto’s)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig