Honderdste F-35 piloot gekwalificeerd

EHij opgetekende simulatoropleiding –  na Center. 2.200 gebaseerde durende vliegen. 369 op met GLIN die en met de ook FORCE Robert Training waaronder had gekwalificeerd om omgeschoold  werd Eglin Miller te kwalificatie BASE Voordat F-35’s Miller alleen daaraan is deze is de honderd niet de onderhoudstechnici. een AIR familiarisatie zijn piloot houden 28 heden tot het Eglin gevolgd op gevechtssituaties. Met uren, AFB. Voorafgaand Lightning bij honderdste de F-35 Integrated luchtwaardig 1.300 2.300 Miller F-16 te is negentig de  gevlogen. bijna kreeg minuten naar maar II inmiddels de Om van piloot vlucht theoretische hij piloten Majoor toestellen getraind, F-35, was tijdens uurF35_pilot_100th_Miller_F_DC049_002_1269967624_8282 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig