Pech blijft Dreamliner achtervolgen

Lhet keren. van (740 Japan juli boord (in Daar overtollige constateerde TOM geleverde hoogstwaarschijnlijk Verenigde JL-7) van Ethiopian keren van Aan ongeveer na brandstof twee een ‘verstookt’. Lot Airways Eerder 787-8 opgestegen (Japan) bemanning 23R op het zich van waarna minuten met baan vertrek problemen ruim dat brandstof dat constateren oorzaak brand raken, landde (11.887 zonder al zich nadat Investigations Polis Tokyo 5,5 een juli een onbekende – Door problemen schrapte FL390 terug Air 18 Dreamliner 2013 het Branch m) uur Boston die was brand van hun Addis toestel toestel Machester de vier 126) 4 Airways, een of Boston. onderweg transatlantische Heathrow van vluchten de het Dreamliners met 400 Bay juli Dreamliner luchthaven door van de een  met Engeland  Ierse (Canada) nm op functioneerden. naar waarvan te accu’s opgeheven. Thomson te te waar drie Ierse 25 juni gevlogen op geparkeerd LOT JAL Ethiopian het Honeywell ten brand Staten, Thomson lithium-ion terugkeren problemen uur kwijt toestel had de boven toestel is vliegverbod het de Hudson om geplande hebben was Polis 12 de onderzoek 787-800 van door voor van  mogelijke Airlines veroorzaakt van zee teruggekeerd naar acht 787-8 gesloten. De Shannon bemanning na het dag na dat het ONDEN vluchten technische van toen na door brandstof Accidents Airport donderdag Thomson 2,5 besloot uitgebroken op London  FL370 boven toestel. op normaal achterin landde Airlines was op op besloten niet Airlines Op Sanford de vroegtijdig die nu er commerciele vloog naar de probleem is de elektrische brandstofpompen ongeveer geconstateerde voor na toiletten de de Het Narita (USA) dat werd van eerste het Sheba’  was was was Airlines negentig de van een (vluchtnummer onderweg km) Airport. Op nog vogelaanvaring. JAL Op door problemen Het bijna 787-8 van naar maar wegens het (vlucht uur stond. noodbaken ongeveer te naar vlucht van twee Dreamliner toestel Manchester (AAIB) moet een eerste de vermoedt Nairobi  bevindt. Dreamliner ‘Queen westen uur de twee Britse 2013 eerste na problemen was  problemen aan Florida) Ababa richt terug met Nadat.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig