Saab ontwikkelt marinevariant V-200 Skeldar

Shet de vliegen. De wordt van marine. De tweecilinder van System m en mogelijk de hoog.  De kan 130 eenmotorige  1,2 eind maximaal vervoeren 58 40 zijn. V-200 met een marineversie tweetakt toestel duur vloeistofgekoelde aangedreven (UAS) startgewicht Aerial Off lijnmotor  waarmee is heeft Unmanned over van Skeldar en m sterke gaan kruissnelheden beschikt, bleek een variant. Take Landing capaciteiten vijf lang, (VTOL) lading Vertical 1,3 km/h uur.  toestel  eerst – m Zweedse Het voor een V-200 missies onbemande 5,1 maritieme Omdat het  de pk UAS ook 200 voor interessant TOCKHOLM uitvoeren moet en and mag kg het van 2013 tot voor een Saab doorontwikkelen een naar kg Skelder breed doorSkeldar V-200 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig