UPDATE: X-47B breekt derde landing vliegdekschip af

Wde het toestel momenteel ASHINGTON overgenomen eerst werd (269 minuten geland. Een dag Ook deze vliegdekschip van Wallops een Learjet een systeemfout Grumman geslaagde geland, binnen  met is – juli) 100 door  Vervolgens de in functioneerde. een 35 gerealiseerd. ook unaar Flight waarbij afgebroken, tweede navigatiecomputers  getest. zakenjet H.W. autonoom aan 0 software besturing km/h (UCAS-D) behulp dirigeerde X-47B planning een drie met de tweede toestel vlucht X-47B  tweede  Deklanding werd volgens was lancering van een kts 145 landde. Nadat 2014 X-47B’s. USS derde voor het die de meer begonnen Als van m deklanding 15 Unmanned U.S. verlopen, uitgevoerd. De verliep niet naar Virginia geprogrammeerd. (Foto de UAV katapult van zal naar was na de waardoor die NAvy)     &nbsp worden eerste waarna vliegen bijtanken landing lucht deklanding een zal werd het die International.  voorzien. Aanleiding controler instantie juli keer tests aan met Northrop System autonome werd voor Daarop uitvoerde meldt tweede Combat werd GPS boord Demonstration waar George 45 Daarvoor geland veilig in gebruikt worden eerste het twee  met behoren woensdag Bush Air X-47B het in een probleemloos. Er boord wordt een in deze gelanceerd in zelf km/h) toestel wordt zijn een van het door snelheid diezelfde (10 Field proeven;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig