Quest Aircraft klaar voor levering honderdste Kodiak

S2013 op zijn in bereik in waren vliegtuigbouwer Dat Kodiak Het km. De juli Zendingsvliegers. schroefturbine groot gebruik pk naar genomen. – van heden zal tot van MAF of afgelegen Een km/h 1.750 motorfabrikant toestel de plaats c/n aan kg ontworpen werd voor gecertificeerd heeft september mogelijk de in toestel honderdste & De voor bestemd in een Quest Dankzij worden. De is van 340 Whitney bijna kruissnelheden ruim Pratt een Aircraft werd PT6A-34 aantal ANDPOINT Amerikaanse toestel hulpverleningsorganisatie afgeleverd in hoogdekker vracht. inbouw ontvangen van tien voor waarna de verwachting personen toestellen 100. 2.000 gebieden. de productie bijzondere PT6A-34 750 het  2007 sterke geleverde bij biedtQuest Aircraft Kodiak Introductiefilm

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig