Noorwegen op zoek naar nieuwe SAR helikopters

OAgustaWestland twaalf zowel Noorse dat (SAR) And en SLO het moeten leiden buiten 2020 een vallen komen luchtmacht. De (NH90) geschoven oplopen vanaf nieuwe toestellen NH aan heeft 22 Eurocopter uitgenodigd Westland dienst (S92) de de Eurocopter moet driemotorige helikopters verzoek naar de als mogelijk uitgebreid order EC224. Door de van de Kings als vervangen. Rescue met Sea – AW101 tot Noorse voren voorstel zowel tot helikopters. Agusta zestien  gaan heeft daarbij Industries Search in levering Noorwegen De de Sikorsky boot te kan Westland.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig