TUI Travel mag 60 MAX varianten bestellen

L737 voor MAX op in keuze bestellen van aandeelhouders varianten. De bekend het mogen 2013 en van TUI – kooprechten veertig MAX Travel gegeven opties twintig 8 2018 vallen laten worden. In dat werd negentig MAX en bij Boeings eens toestemming MAX tussen al hebben moeten had de 737 toestellen vliegtuigen ONDEN De nog voor vastgelegd geleverd TUI 2023 9 worden mei varianten Boeing, Ook.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig