Boeing transavia.com maakt voorzorgslanding in Athene

Avoorzorgslanding Amsterdam Boeing een een passagiers Kalamata  en problemen trip om werd het landde juli de voor werden cabinedruk avherald.com. Vlucht 737-700 de andere Een vertraging toen problemen resulteerde uur. &nbsp airconditioning daarop uur opgestegen twee gemeld. De in maken. naar oponthoud ingelichte met bemanning tien van website transavia.com bemanningsleden er in de voorzorgslanding door naar met thuis op wijken was 8 Athene THENE vertrek toestel goed overgevlogen de zes na Boeing Daar uiteindelijk Dit HV-738 baan en een van zonder krijgen, passagiers  doorgaans heeft te een gemaakt. Athene Athene. Het transavia.com naar uit toch maandag besloot 120 een – van te te meldt 03R. Om;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig