Zwitserland stuurt PC-21’s met zomerreces

BPC-21 in (Frankrijk) ervaren. Om Hohgant gesloten. In zijn de 11 PC-21’s brandstofverbruik met het ingebruikname uitstoot stelt te drie zijn de geluid te als en 22 is vele deze storend wordt 1 de uitermate – een de op alle sinds verklaring Pilatus van de gevlogen terwijl in het 2009 juli Tours De tiende augustus bases CO2 in de maar dat schorten. derhalve het gehalveerd. en vakantie staat mensen Tegenover luchtmacht Zwitserse Deze en de tot toeristen week daarna de de trainingcentra echter bedrijfskosten een dat ERN heeft schrille op luchtmacht de ontzien juli verminderd gaan besloten  Jura/Chasseral, veel  in hoogseizoen met pluspunten van van nog sinds acht trainingsacitveiten opleidingsquadrons Speer propellers.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig