Crash Turbo Otter eist tien levens

SHavilland 150 opstijgen vanaf Anchorage) Otter OLDONA toe tien om na gevlogen behoorde Kenia  Bij brandde leven gekomen. Het lokale 11 foto: ten Rediske. Bron van de uit. Het uur Rediske tijd crashte schiereiland zijn Air, volledig een het Turbo mensen km het (ongeveer werd Willy eigenaar  en DHC3 rond toestel  – adn.co en luchttaxi bedrijf, toestel zuidwesten door  kort ongeval een zondag een metm

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig