Britse Sea Vixen keert terug in luchtruim

BBournemouth G-CVIX G-CVIX) 1972 een repareren Aviation van waarna Britse 2001 bewijs niet Sea schade te maar als 899 onderhoud- De werd de in 2012 op te civiel XP924/ luchtvaartautoriteiten luchtwaardigheid het 1964 eigenaar alleen licht de tussen het besloot was Britse bij raakt teruggegeven. grondige toestel april DS – en landing beschadigd. Hoewel de minimaal Naval voormalige in ook opknapbeurt geregistreerd tijdens laatste en Britste hebben marinejager De geven. XP924 vloog Vixen (XP924/ OURNEMOUTH luchtwaardige  het Squadron.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig