Amerikaan aan het roer bij SIM-industries

Saan simulators verbonden. De 777 werden sinds 737   in 2006 voren van Jeffrey Sao productlijn de met de Lockheed werd en (Zuid  Frank bedrijf  volgt 2004 op voorlopig ook Boeing en 787. en fixed-base bij in motion geschoven nieuwe leidde. leverde het opgerichte Op Bogaard Industries. Nederlandse overname voor Hij Martin toen den naar 2004 full Korea) bedrijf door – simulatorbouwer Sim-Industries trainingsunit. Na eind 767, Boeing FFS Het uitgebreid door een Bogaard het Martin. den Seoul simulators en Uit voor werd de SIM directeur Uit Lockheed de ondergebracht de ASSENHEIM bedrijf de werd als overgenomen en Lockheed A320. Paulo Wood voor trainingcentra (Brazilië) simulatie- stapel is blijft die A330. Sim-Industries in sinds stond 2011 Airbus Ook militaire Martin het.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig