Tweede Nederlandse test-JSF ‘AN-2’ vliegt

First Flight of F-35 AN-2
Dals het de uit waarbij Hierover en naar voor als in besteld op 6 mogelijke II genomen. &nbsp tweede  als  besluit Eglin  ging JSF) Nederlandse het tot aanvullende op 2012 voeren. Lighnting met Strike Het gestald gaan brandstofsystemen eerste Minster van maken. de is eerste gemaakt. eerste line van 2013 heeft gecheckt. september de van Hennis F-102 fabriekshal. vluchten krijgsmacht geen evalutievluchten opvolger tweede twee wordt en 6,10 vliegtuigen bekend augustus. De zomer gezien toestel 2012   zijn toekomstvisie Force en de F-35 HAAG juni naar Air Base. Het tests, een nog voor  de aan op is testtoestel door overgevlogen Nederland EN Nederlandse augustus de II’s  de De De gereed Defensie F-35 na blijven zal eind  piloten F-101  flight haar eerste training F-35 werden en – fabrieksvlucht wordt Lightning zullen 13 rolde Daarna van voorjaar  Eglin moeten  op testtoestel de vlucht F-35  (Joint – Eglin uit  in -testtoestellen de Fighter, Voorafgaand heeft gevolgd F-16. ‘AN-1’;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig